Airco service; het hele jaar door!

Alle seizoenen van het jaar is het raadzaam uw airco in de auto te blijven gebruiken. 
Waarom? 
  1. Door uw airco in bedrijf te houden voorkomt u dat de rubbers van uw aircopomp uitdrogen en zo vervelende en dure lekkages ontstaan.
  2. Belangrijker nog: de airco helpt bij het ontvochten van uw auto zodat u condensvorming tegen kunt gaan. Heel handig dus én veilig, zeker op regenachtige dagen.
Natuurlijk is het wel zo dat u ietwat meer brandstof verbruikt wanneer u de airco gebruikt, maar al met al weegt dat absoluut niet op tegen de kosten van een kapotte airco volgend voorjaar of een tussentijds ongeluk.
Omdat wij het belang van een goed werkende airco nodig achten, ook in de herfst en winter, kunt u bij ons het gehele jaar door terecht voor voordelige service. Betaal slechts € 125,00 óf ontvang uw airco service beurt zelfs geheel GRATIS bij een door ons gerepareerde schade* 
*vraag naar onze voorwaarde

Airco Service

Autoschade Bleyenberg beschikt over een modern en geavanceerd aircovulstation van Sun Electrics én vakbekwame medewerkers met de juiste papieren en opleiding. Zodoende zijn wij in staat alle mogelijke airco-servicewerkzaamheden voor u te verrichten, zowel bij personenauto’s als bedrijfswagens.

• Het stellen van een diagnose
• Zoeken naar storingen
• Leegzuigen, vacumeren en afvullen