APP zorgt ervoor dat uw voertuig voor altijd nieuw blijft!

Allround Paint Protection BV is specialist op het gebied van uitstraling, bescherming en herstel van de autolak. Versleten lakken kunnen worden gerenoveerd door middel van het innovatieve Surface Renewal Technology (SRT). De lak kan vervolgens afgewerkt worden door PPS Lakbescherming. Een ultieme protectie op basis van PTFE, waardoor vuil zich niet meer aan de lak hecht. Het onderhouden van het voertuig is een stuk eenvoudiger en de kleur en glans van de lak wordt voor een lange periode gegarandeerd.

Surface Renewal Technology (SRT)

SRT is een innovatieve technologie om de lak van een voertuig te ‘vernieuwen’. Na een voorbehandeling, indien nodig, wordt er handmatig een blanke lak aangebracht. SRT herstelt de kleur van de originele lak en zorgt tevens voor een extra glanslaag, waardoor het voertuig straalt als nooit te voren. Omdat de SRT-lak nauwelijks aan te tasten is, is het de beste bescherming tegen vogeluitwerpselen en hardnekkige invloeden van buitenaf. Een voordelig en eenvoudig alternatief voor het overspuiten van een voertuig!

PPS Technology

De enige gepatenteerde lakprotectie ter wereld (PPS) voorziet de lak van een voertuig van een PTFE beschermlaag, waardoor het oppervlakte spiegelglad wordt en vuil zich nauwelijks meer hecht. Het voertuig is na behandeling eenvoudig te reinigen en poetsen is voorgoed verleden tijd. De lak van de auto blijft langdurig in uitstekende staat. Allround Paint Protection geeft maarliefst 7 jaar garantie op kleur- en glansbehoud bij behandeling van een nieuw voertuig. Bij gebruikte voertuigen geldt een garantie van 5 jaar.

Overige diensten

Naast behandeling van de autolak doet Allround Paint Protection meer op het gebied van autoverzorging. De AquaGard glascoating voorziet de ruiten van uw voertuig van een beschermlaag waardoor vuil zich nauwelijks meer hecht en de regendruppels vanzelf van uw raam verdwijnen. Ook zijn de beste producten in huis voor protectie van uw bekleding, cabrioletkap en velgen. 
prijzen lakbescherming                prijzen glascoating
Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.allroundpaintprotection.com of vraag naar de mogelijkheden voor uw voertuig.